Politika kolačića

Ovo je Politika kolačića za Tytan Pro, dostupna na http://tytanpro.com.br/br/

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa s gotovo svim profesionalnim web stranicama, ova stranica koristi kolačiće, male datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, kako bi poboljšale vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad trebamo pohraniti te kolačiće. Također ćemo podijeliti kako možete spriječiti pohranjivanje ovih kolačića, no to može dovesti do pogoršanja ili ‘pokvariti’ određene elemente funkcionalnosti web-mjesta.
Za općenitije informacije o kolačićima pogledajte članak Wikipedije o HTTP kolačićima.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo iz različitih razloga koji su detaljno opisani u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje dodaju ovoj stranici. Preporuča se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebaju li vam ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.
Onemogućavanje kolačića
Postavljanje kolačića možete spriječiti podešavanjem postavki na vašem pregledniku (pogledajte pomoć vašeg preglednika kako to učiniti). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web stranica koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i značajki ove stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.

Kolačići koje postavljamo

• Kolačići povezani s anketama
S vremena na vrijeme nudimo korisničke ankete i upitnike kako bismo vam pružili zanimljive uvide, korisne alate ili da biste točnije razumjeli našu korisničku bazu. Ove ankete mogu koristiti kolačiće kako bi zapamtili tko je već sudjelovao u anketi ili kako bi vam pružili točne rezultate nakon što promijenite stranicu.
• Kolačići povezani s obrascima
Kada pošaljete podatke putem obrasca poput onih koji se nalaze na stranicama za kontakt ili obrascima za komentare, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke podatke za buduću korespondenciju.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima također koristimo kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak opisuje koje kolačiće treće strane možete naići na ovoj stranici.
• Ova stranica koristi Google Analytics koji je jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih analitičkih rješenja na webu koje nam pomaže razumjeti kako koristite stranicu i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što je koliko dugo provodite na web-mjestu i stranice koje posjećujete kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj.
Za više informacija o kolačićima Google Analytics pogledajte službenu stranicu Google Analytics.
• Analitika treće strane koristi se za praćenje i mjerenje korištenja ove stranice kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što je koliko dugo provodite na web-mjestu ili stranicama koje posjećujete, što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati stranicu umjesto vas.
• S vremena na vrijeme testiramo nove značajke i unosimo suptilne promjene u način na koji se stranica isporučuje. Dok još uvijek testiramo nove značajke, ovi se kolačići mogu koristiti kako bismo osigurali dosljedno iskustvo dok ste na stranici, a da pritom razumijemo koje optimizacije naši korisnici najviše cijene.
• Dok prodajemo proizvode, važno nam je razumjeti statistiku o tome koliko posjetitelja naše stranice zapravo izvrši kupnju i kao takvi to je vrsta podataka koju će ovi kolačići pratiti. To vam je važno jer to znači da možemo točno napraviti poslovna predviđanja koja nam omogućuju praćenje troškova oglašavanja i proizvoda kako bismo osigurali najbolju moguću cijenu.
• Koristimo oglase kako bismo nadoknadili troškove vođenja ove stranice i osigurali sredstva za daljnji razvoj. Kolačići ponašanja za oglašavanje koje koristi ova stranica osmišljeni su kako bi osigurali da vam pružimo najrelevantnije oglase gdje je to moguće anonimnim praćenjem vaših interesa i predstavljanjem sličnih stvari koje bi mogle biti od interesa.
• Također koristimo gumbe društvenih medija i/ili dodatke na ovoj stranici koji vam omogućuju povezivanje s vašom društvenom mrežom na različite načine. Za rad sljedećih društvenih medija, uključujući; {Navedite društvene mreže čije ste značajke integrirali u svoju web-lokaciju?:12}, postavit će kolačiće putem naše web-lokacije koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web-lokaciji ili doprinijeti podacima koje drže u različite svrhe navedene u njihovoj privatnosti politike.

Više informacija

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari i kao što je već spomenuto, ako postoji nešto što niste sigurni trebate li ili ne, obično je sigurnije ostaviti kolačiće uključene u slučaju da oni stupe u interakciju s jednom od značajki koje koristite na našoj stranici.
Međutim, ako još uvijek tražite više informacija, možete nas kontaktirati putem jednog od naših preferiranih načina kontakta:
• E-mail: vendas@selena.com