IZJAVA O PRIVATNOSTI

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća Eco savro d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.tytan.hr.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom podrazumijeva se da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Opće odredbe

Ovi opći uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se na osobne podatke koji se nalaze i koji su korištenjem internetskih stranica www.eco-savro.hr obrađeni, odnosno prikupljeni i pohranjeni od strane voditelja zbirke osobnih podataka, tvrtke Eco savro d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Kancelak 13, OIB: 18683494957 od Vas kao ispitanika.

Eco Savro d.o.o kao pružatelj usluga internetske stranice www.tytan.hr je predan zaštiti vaše privatnosti i vaših osobnih podataka.Molimo vas, pročitajte ove opće uvjete kako biste lakše razumjeli koje podatke prikupljamo od vas i kako koristimo te podatke.Ako imate bilo kakva pitanja u vezi zaštite osobnih podataka, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail poruke na adresu info@eco-savro.hr.

Pažljivo pročitajte ove opće uvjete zaštite osobnih podataka. Davanjem vaših osobnih podataka putem internetske stranice www.tytan.hr i označavanjem vašeg pristanka na ove opće uvjete putem internetske stranice www.tytan.hr, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa ovim općim uvjetima zaštite osobnih podataka, te pristajte na prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka u skladu s ovim općim uvjetima.

Ukoliko se ne slažete s ovim općim uvjetima, napustite te ne pristupajte i ne koristite internetsku stranicu www.tytan.hr.

Na sva pitanja koja nisu posebno uređena ovim općim uvjetima zaštite osobnih podataka primjenjuju se Opći uvjeti korištenja Internet stranica www.tytan.hr.

Promjene Općih uvjeta zaštite osobnih podataka

Tvrtka Eco savro d.o.o. može izmijeniti ili dopuniti ove opće uvjete zaštite osobnih podataka u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta na internetskoj stranici www.tytan.hr. Izmjene i dopune općih uvjeta zaštite osobnih podataka stupaju na snagu odmah nakon njihove objave na internetskoj stranici www.tytan.hr.

Kao ispitanik odgovorni ste i obvezni prije svakog davanja vaših osobnih podataka pregledati i proučiti važeće opće uvjete zaštite osobnih podataka koji su dostupni na internetskoj stranici www.tytan.hr.

Osobni podaci koji se obrađuju i uporaba osobnih podataka

Kada se uključujete u određene aktivnosti na internetskoj stranici www.tytan.hr, kao što su otvaranje korisničkog računa, ispunjavanje KOD-a ili ispunjavanje anketa, komentara, objavljivanje sadržaja i/ili objavljivanje tekstova na forumima, sudjelovanje u natjecanjima ili nagradnim igrama, slanje povratnih informacija nama, traženje informacija o našim uslugama, javljanje na oglas za posao, možemo vas zatražiti davanje određenih dodatnih osobnih podataka. U takvom slučaju prije davanja takvih osobnih podataka obvezni ste proučiti ove opće uvjete zaštite osobnih podataka i pristati na njihovu primjenu u odnosu na takve podatke.

Ovisno o vrstama aktivnosti, neki podaci, koje tražimo da nam ustupite su određeni kao obvezni, a neki kao dobrovoljni. Ako ne pružite obvezne podatke za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće vam biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Tvrtka Eco savro d.o.o. prikuplja i koristi osobne podatke kako bi vam omogućili korištenje svojih usluga i aktivnosti putem internetske stranice www.eco-savro.hr kako bi unaprijedili rad internetske stranice www.tytan.hr, kako bi stvorili bazu podataka svojih korisnika, u svrhe marketinga, kako bi vas kontaktirali i dostavljali marketinške obavijesti, poboljšali naše oglašivačke i promocijske napore, analizirali uporabu internetske stranice www.tytan.hr. Također, možemo koristiti osobne podatke za rješavanje problema, provedbu administracijskih zadataka, uspostavljanje kontakta s Vama.

Davanjem svojih osobnih podataka i prihvaćanjem ovih Općih uvjeta zaštite osobnih podataka, pristajete da vas tvrtka Eco savro d.o.o. i osobe navedene u nastavku obavještavaju o promotivnim aktivnostima, proizvodima i uslugama koje nude.

Davanje osobnih podataka

Davanjem vaših osobnih podataka temeljem ovih Općih uvjeta zaštite osobnih podataka pristajete da takve osobne podatke dajemo na korištenje trećim osobama, uključujući, ali se ne ograničavajući na povezane osobe tvrtke Eco savro d.o.o., njegove članove i njihove povezane osobe, u svrhu marketinga, provođenja marketinških i promotivnih aktivnosti, te dostavljanja marketinških obavijesti.

Bilo kakvo drugo davanje osobnih podataka trećim osobama može se izvršiti isključivo u skladu sa zakonskim propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Dopune i ispravci osobnih podataka

Tvrtka Eco savro d.o.o. smatra da svaki ispitanik treba imati mogućnost osigurati da su njegovi osobni podaci točni, potpuni i ažurni. Ukoliko smatrate da su Vaši osobni podaci nepotpuni, netočni ili neažurni, molimo Vas da nas kontaktirate slanjem e-mail poruke na info@eco-savro.hr  zatražite odgovarajuću dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka.

Preporučamo Vam da što prije nadopunite vaše osobne podatke kad se oni promjene. Možete zatražiti brisanje ili uklanjanje informacija o korisničkom računu.

Zaštita podataka

Tvrtka Eco savro d.o.o. zaštitu podataka uzima ozbiljno i poduzelo je razne mjere opreza kako bi zaštitili vaše osobne podatke. Korisnik osobnim podacima na internetskoj stranici www.tytan.hr  možete pristupiti pomoću lozinke i e-mail adrese. Preporuka je da korisnik nikome ne otkriva lozinka. Uz to, korisnikove osobne identifikacijske informacije se čuvaju na serveru kojemu mogu pristupiti samo odabrane osobe i pružatelji usluga. Dužni ste brinuti se o sigurnosti Vaše korisničke lozinke i istu povremeno mijenjati.

Niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran te tvrtka Eco savro d.o.o. ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s internetske stranice www.tytan.hr te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane kojoj takvi podaci postanu dostupni.

Povjerljivost podataka trećih osoba

Ovi opći uvjeti zaštite osobnih podataka se odnose samo na uporabu i korištenje podataka koje tvrtka Eco savro d.o.o. prikuplja od ispitanika. Druge internetske stranice kojima se može pristupiti putem internetske stranice www.tytan.hr imaju svoje vlastite izjave o povjerljivosti i prikupljanju podataka te načinima njihovog korištenja i objavljivanja na njima.

Ako se prebacite na bilo koju takvu stranicu, preporučamo korisniku da pregledate izjavu o povjerljivosti podataka te stranice. Tvrtka Eco savro d.o.o. nije odgovorna za načine i uvjete rada trećih strana.

Ostali podaci

Dodatno na Vaše osobne podatke tvrtka Eco savro d.o.o. može od Vas prikupljati i druge podatke koji Vas ne mogu identificirati, te se ne smatraju osobnim podacima (primjerice podatke o načinu korištenja stranica, podatke o vašem računalu, Internet provideru, Vašim preferencijama, hobijima, interesima, aktivnostima), a koje nam omogućavaju da kvalitetnije, preciznije i osobnije odabiremo podatke za korisnika, odnosno kako bi poboljšali stranice i njegove sadržaje dodatno usmjerili i prilagodili publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Kontakt

Vijci Kranjec
Tel: +385 1 3094 275
Fax: +385 1 3013 124
Ulica Grada Vukovara 3 | Zagreb | Croatia